Вчера бях УМНА и исках да променя света. Днес съм МЪДРА, затова променям себе си.


Извървявайки дългия си път към днешната ми професия, жънах успехи и постижения, но се сблъсках с много повече препятствия и разочарования. И именно те ми дадоха най-ценните уроци, които не бих могла да купя за никакви пари на света. Разбрах, че най-ефективният начин да внесеш промяна е самият ти да бъдеш примера за това. Научих, че израстването минава през криза и чрез болка и че разочарованието е неизбежна част от житейския ни път. Разбрах, че всичките ни отговори се намират в тишината и в миговете, когато спрем. И че каквото и да правиш, животът няма да стане песен, нещата просто стават поносими.
Всеки един от вас, с когото съм работила, е бил не само мой клиент, а и мой учител. Вие израствате чрез връзката си с мен, но и аз израствам чрез връзката ми с вас. И колкото повече научавам, толкова повече виждам, че психотерапевт не е професия, а е призвание и учене за цял един живот.

Description: 
Моята история
Sub Description: 
Е подобна на историите на милиони жени по света.
Image: 
Background Image: 
Details: 

Терапията не е за всеки. Тя е само за онези, които са гладни към изследване на себе си. Тя е най-сигурният начин да повишите качеството си на живот, на връзките, в които влизате и на отношенията, които създавате. Тя е вълшебното хапче за излизане от несъзнаваните процеси, които ви управляват, но което - за жалост или за щастие - няма антидот.

Защо  Психотерапията?

Вярвам, че този, който не пътува, не знае стойността на хората. Защото хората носят в себе си безценни истории. Чрез тях те докосват сърцата на пътуващия и отварят за очите му нов и прекрасен свят.

Защо  да Пътувам?

Обожавам баба си. Тя е легендарна жена, носеща в себе си безкрайна женственост и мъдрост. Възхищавам се на Опра Уинфри за нейната смелост, откритост и лекотата, с която се свързва с хората. Очарована съм от Чингис Хан - невероятен мъж, който е променил историята на цели нации.

Хора, на които се възхищавам