Как да привличаш другите като магнит


Срешала ли си някой, който да те е "омагьосал" от пръв поглед?
Познаваш ли хора, които са кумири на всички и само с присъствието си карат другите да се чувстват много добре?
А знаеш ли, че общото между такива личности е тяхното обаяние?
Едните го наричат чар, други - харизма, трети - личен магнетизъм. По своята същност обаянието е качество, което притяга другите като магнит и ги кара да искат да бъдат в полето на тази личност. И най-интересното, че абсолютно всеки може да го развие. Да да, чула си ме правилно. Обаянието не е дар свише, нито е нещо, с което се раждаш, то е качество, което можеш да развиеш и ти.

А най-голямата тайна за твоето ОБАЯНИЕ се крие в докосването...и няколко други неща.

Според автора и треньор Наталия Грейс голяма част от хората страдат от синдрома на така наречената недокоснатост. Това са мъже и жени, които не могат да създават връзки, не могат да изпитват оргазъм и да се сближават с другите. Това се случва, най-вече поради факта, че те не са били достатъчно или изобщо гушкани в детството."Какво общо има обаянието с гушкането и докосването?", ще попиташ ти. Всичко!
Обаянието е вътрешна ти енергия, състояние, което привлича хората като магнит.
Обаятелният човек сам по себе си е МАГНИТ. Той привлича другите, той лесно се свързва с другите, той те кара да се чувстваш НАЙ-ВАЖНИЯТ ЧОВЕК НА СВЕТА. Синдромът на недокоснатост блокира всички гореизброени качества. Той те кара да страниш от хората, да ги избягваш, да се предпазваш от тях. Голяма част от жените, които не получават удоволствие от секса, също попадат в категорията на недогушканите.

"О, ужас! - ще кажеш, - какво да правя ако аз съм от тях?" Имам една добра новина. Тук важи правилото клин клин избива. Щом си "недокоснат", подари си докосване. Започни да ходиш на масажи, процедури за лице, маникюр и педикюр или поне на фризьор. Още повече - опитай се да се отпуснеш в ръцете на специалиста и да получаваш удоволствие от чуждите ръце.
Сети се за последния път, в който си седяла на стола на фризьор. Спомняш ли си онова гъделичкане в областта на челото, темето и врата? Как след всяко сресване се унасяше все повече и повече и ти се искаше това никога да не спре? А състоянието ти след това подстригване?

В университета имах един колега, който ходеше за подстригване и бръснене всяка седмица. Без изключение. Когато го попитах: "Защо го правиш? Предполагам, можеш да го правиш и сам", той ми отговаряше:

"След докосването на чужди ръце се чувствам много умиротворен. Сякаш целият свят е изпълнен вместо с врагове - с мои приятели. Не знам как, но винаги след тази процедура нещата ми вървят."

Докосването ти дава същото, което дават родителите, когато показват своята обич към детето. То все едно ти казва: "Ти си обичана. Ти си ценена. Ти си важна за мен." А човек, който се чувства обичан, важен и ценен от своите родители, задължително го връща на самия себе си. Именно обичта и вътрешното щастие създават това магнетично състояние, състояние на радост и удоволствие, което кара очите ти да светят, а тялото ти да лети. В това състояние обичаш всички и знаеш, че можеш всичко.
Не ми вярваш? Спомни си последният път, в който си взела тежък изпит или последният път, в който си изпитала оргазъм. Това е обаянието, това е харизмата, това е състоянието, което притегля другите като магнит.

Не знам как си ти, но аз отивам на фризьор. Хайде с мен!

Хареса ли ти статията? -> Сподели я с приятели

С любов,

Leave a comment

Filtered HTML

  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Разрешени HTML tag-ове: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.