"Едно време какви мъже имаше...", - това може би е една от най-честите фрази, която чувам в срещите с вас. Убедеността, с която вярваме, че мъжете от "едно време" са реликва, а традициионните отношения са нещо, за което само сме чували, понякога ме отчайва. Истината е, че има всякакви мъже - традиционалисти, модерни, пост-модерни, но ние виждаме само онези, за които имаме очи. Днес ви предлагам да отворите очите си, защото ви срещам с мъж, за който по-скоро сте чували, отколкото срещали.

Интервю с Тодор Еров, рубрика "Мъжете Говорят"`
четиво за 6 мин.

Ако трябваше да посоча един човек, който със сигурност знае как да се впише във всяка обстановка по един лек и непринуден начи, който може да завърже смислен разговор с мъж или с жена, то бих посочила днешния ми гост. Днес ви срещам с Георги Миленчев. Той е млад, успешен, предприемчив и иркен. Но освен всичко друго Георги е човек, който познава всичките тайни на общуването. В интервюто ще сподели тайните на общуването между двата пола, но не само.

Започвайки тази рубрика, ми се искаше да каня възрастни, наживели се, успешни в личен и в професионален план мъже. Представях си ги като хора, които са се сдобили с богат житейски опит, които са общували с много и различни жени и имат какво да кажат на дамите, четящи този сайт.

Интервю с Георги Димитров - 2 част

Четиво за 7 мин.

Интервю с Георги Димитров - 1 част

Четиво за 8 мин.