"Едно време какви мъже имаше...", - това може би е една от най-честите фрази, която чувам в срещите с вас. Убедеността, с която вярваме, че мъжете от "едно време" са реликва, а традициионните отношения са нещо, за което само сме чували, понякога ме отчайва. Истината е, че има всякакви мъже - традиционалисти, модерни, пост-модерни, но ние виждаме само онези, за които имаме очи. Днес ви предлагам да отворите очите си, защото ви срещам с мъж, за който по-скоро сте чували, отколкото срещали.

Значи,

Противоположностите се привличат. Срещаме го по женските списания, в рекламите на мъжките парфюми, самобръсначки, прахове за пране и кренвирши, по форумите, по популяните сайтовете и в празничние публикации във Facebook. Чували сме го толкова пъти, че казано отново, звучи като клише. Приемаме го за безусловна истина без да се замисляме, дали изобщо носи някакъв смисъл. И ето ме мен, феята на връзките в разгара на празника на любовта, заела се с важната задачата да разбули тайната на привличането.

Внимавайте с мислите си, те стават ваши думи. 
Внимавайте с думите си, те стават ваши постъпки. 
Внимавайте с постъпките си, те стават ваши навици. 
Внимавайте с навиците си, те стават ваш характер. 
Внимавайте с характера си, той става ваша съдба!

- Къде най-често грешат жените в избора на партньор и защо любовта им "бяга"?
Това бе един от въпросите, който ми зададе в ефир водещата на "Всеки следобед с Криси" преди по-малко от два часа.

Реших да разширя отговора си, докато го споделям с вас. Сигурна съм, че ще ви бъде от полза.

Кристина е на четиридесет.
Живее в Одеса, работи в голяма търговска фирма и се грижи за своето дете. За годините си и за майка, отгледала детето си сама, изглежда ЗА-ШЕ-МЕ-ТЯ-ВА-ЩО. Макар че, ако се разходите из този град, ще забележите, че огромна част от жените изглеждат по този начин. Конкуренцията е жестока.

Каква майка си ти?

- Никога няма да съм като тях! Няма да пусна във Фейсбук и една снимка с моите деца. Какви са тия лигавщини? Как СМЕ спали, как СМЕ яли, как СМЕ акали. Мислят си, че това, че са се омъжили, ги прави SUPER WOMEN или че семейството е най-голямото им постижение в живота.

Случвало ли ти се е да наблюдаваш скандал между мъж и жена?

Обожавам децата!

Те са най-големите ми учители за живота, спонтанността и за отношенията между хората.